0172-720186 info@recapture.nl

NEEM DE STAP NAAR VERANDERING

Door de situatie “VOOR” en “NA” de verandering te visualiseren word je je bewust van onbewuste zaken. Dit maakt het makkelijker om de verandering op een juiste manier in werking te zetten.

transformatieve fotografie

Doel: Verandering visueel maken.
Middel: Geënsceneerde fotografie.
Locatie: Fotostudio van Recapture Fotografie.

Het vastleggen van een persoonlijke verandering/transformatie op een visuele manier. Dit doen we door het maken van twee foto’s in een fotostudio. Hier ensceneren we twee situaties op een manier dat het de verandering/transformatie visueel weergeeft.

Wat is het?

In essentie is het iemands persoonlijke verandering/transformatie visualiseren door het creëren van twee foto’s. In een professionele fotostudio ensceneren we twee situaties op een manier dat het de (toekomstige of reeds plaatsgevonden) verandering/transformatie uitbeeldt. Dit door middel van een foto van “VOOR” en een foto van “NA”. In elke foto kom jij 2 á 3 keer te staan: in andere kleding en met een andere emotie of handeling. Daarnaast zorgen we in elke foto voor een aantal details welke essentieel of typerend zijn voor de situatie die we uitbeelden.

 

Neem de stap is een initiatief van: Recapture Fotografie
Artwork door: Creaties van Thoen

Voorbeelden

“VOOR”

Hoe je jezelf NU voelt.

Hoe je NU bent.

Hoe je situatie NU is.

“NA”

Hoe je jezelf WIL voelen.

Hoe je WIL zijn.

Hoe je situatie MOET zijn.

Nieuwsgierig naar hoe het werkt?

Nu je weet wat het inhoudt ben je hopelijk nieuwsgierig geworden naar hoe het werkt. Klik op onderstaande knop voor meer informatie.