0172-720186 info@recapture.nl

DE 6 STAPPEN NAAR VERANDERING

1: Vragenlijst
2: Interview
3: Ontwerp
4: Voorbereiding
5: Fotoshoot
6: Resultaat

STAP 1: VRAGENLIJST

Je krijgt een vragenlijst per e-mail waarin je onder andere gevraagd wordt om de situatie “voor” en “na” te beschrijven. Dit met alle bijbehorende details, emoties,  wensen en drempels die je zult moeten nemen.

STAP 2: INTERVIEW

We spreken af in de fotostudio voor een kennismaking en interview. Je ziet meteen waar we de fotoshoot gaan doen. Tijdens het interview bespreken we de vragenlijst en alle details die je wilt meenemen in de fotoshoot.

STAP 3: ONTWERP

Met de informatie van het interview gaan we aan de slag om de “scenes” te ontwerpen en uit te werken. Tijdens dit creatieve proces zal er regelmatig e-mail of telefonisch contact zijn om details verder uit te diepen of te bespreken.

STAP 4: VOORBEREIDEN

Als het ontwerp klaar is beginnen de voorbereidingen. De kleding en accessoires welke als detail gaan dienen, worden verzameld of waar nodig gekocht of gemaakt.

STAP 5: FOTOSHOOT

We spreken weer af in de fotostudio en nemen het ontwerp nogmaals door en bouwen de eerste scene op. De scene wordt opgebouwd uit meerdere foto’s. Het duurt ca. 2 uur om alle foto’s voor één scene te nemen. Na een korte pauze bouwen we de tweede scene op en gaan we weer aan de slag voor nog een ronde van 2 uur.

STAP 6: RESULTAAT

Na de fotoshoot gaan we achter de schermen druk aan het werken met monteren en nabewerken van de foto’s tot het gewenste eindresultaat. We spreken weer af in de fotostudio voor de presentatie van de foto’s die jouw transformatie visueel maakt. Ook evalueren het hele proces en het resultaat.

Ben je er klaar voor?

Het op deze manier visualiseren van jouw persoonlijke verandering is een geweldige manier om de stap te zetten. Wij helpen je graag met onze unieke visuele empowerment door middel van transformatieve fotografie.
Het is tijd: neem de stap!